۱۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۰:۳۴

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی در جمع خبرنگاران:

۲۰ درصد تصادفات جاده ای ناشی از مکالمه با تلفن همراه است

۲۰ درصد تصادفات جاده ای ناشی از مکالمه با تلفن همراه است

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی با اشاره به اینکه۲۰ درصد تصادفات جاده ای به دلیل مکالمه با تلفن همراه رخ می دهد،گفت:در سازمان ملل و همچنین در کشورمان برنامه ریزی هایی صورت گرفته تا این آمار کاهش پیداکند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسکندر مومنی رئیس پلیس راهنمایی رانندگی کشور در حاشیه دهمین همایش تخصصی فرماندهان پلیس راهنمایی و رانندگی سراسر کشور در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: امروز این همایش با حضور حدود هزار نفر از روسای پلیس‌های تخصصی راهور برگزار شده است و قرار است در اجرای طرح های نوروزی سال ۹۴ بیش از ۵۰ هزار نفر از ماموران پلیس راهور کار کاهش ترافیک و همچنین مدیریت حمل و نقل جاده ای را برعهده داشته باشند.

وی افزود: در نوروز ۴۱ درصد تلفات به دلیل برخورد دو خودرو و واژگونی رخ می دهد که این برخورد و واژگونی ناشی از خواب آلودگی و عدم ایمنی خودروها است.

سردار مومنی در ادامه با اشاره به اینکه تلاش خواهیم کرد تا با توجه بیشتر به معاینه فنی و همچنین فرهنگسازی برای عموم رانندگان در زمان خواب آلودگی آمار تصادفات را کاهش دهیم، افزود: بر اساس بررسی های انجام شده، پراید، پیکان و وانت نیسان همچنان پرحادثه ترین خودروهای کشور هستند و بیشترین آمار تصادفات را به خود اختصاص می دهند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور با اشاره به اینکه در نوروز امسال ۱۵ درصد توان موتوری پلیس راهنمایی و رانندگی افزایش خواهد یافت، افزود: این در حالی است که ما پیگیر جایگزین خودروهای جدید به جای خودروهای فرسوده فعال در حال حاضر هستیم اما با توجه به دستورالعمل ها و محدودیت هایی که وجود دارد سعی مان بر این است از خودروهای داخلی برای نوسازی ناوگان حمل و نقل پلیس استفاده کنیم اما اجازه واردات خودروی خارجی را نداریم.

وی در ادامه درباره سیستم هوشمند سازی جاده های کشور گفت: بر اساس تفاهم نامه هایی که با سازمان راهداری منعقد شده قرار است ۳۰ هزار کیلومتر از جاده های کشور به این سیستم متصل شوند که با توجه به ۵ هزار کیلومتر مجهز شده قبلی امیداریم بتوانیم نظارت بهتری در جاده های کشور داشته و از وقوع تخلفات و حوادث مرگبار جلوگیری کنیم.

مومنی در ادامه درباره موضوع آتش سوزی خودروها و امدادرسانی به آنها نیز گفت: آتش نشانی با همکاران ما در راهور همکاری لازم را داشته است اما از آنجایی که آتش نشانی در شهرها زیر نظر شهرداری فعالیت می کند و برای حضور در حوادث باید با شهرداری ها هماهنگ باشد، لذا تا زمان برقراری این هماهنگی و حضور ماموران آتش نشانی در محل حادثه زمان زیادی سپری می شود که امیدواریم با ایجاد یک مدیریت یکپارچه  و هماهنگ این هماهنگی و همچنین حضور در محل حادثه در کمترین زمان ممکن رخ دهد.

وی همچنین درباره خطای دوربین های ثبت سرعت نیز گفت: نمی گوییم که دوربین ها خطا ندارند اما خطای آنها در حد صفر است.

کد خبر 2513690

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha